Naar de hoofdinhoud

Homepage

Sfeerbeeld PVT Salto
Bezoek kan enkel op afspraak
Meer info
Aanpak PVT Salto

De aanpak van PVT Salto

PVT Salto biedt een thuis aan mensen met langdurige en meervoudige hulpvragen o.w.v. hun psychiatrische kwetsbaarheid. Het samen werken aan herstel loopt als rode draad doorheen de woonzorg die wij in PVT Salto 1 en PVT Salto 2 bieden aan onze bewoners.

Sfeerbeeld PVT Salto

Bewoners PVT Salto nemen hun intrek in nieuwe gebouwen

Zopas zijn op de OPZ-campus de nieuwe gebouwen van het psychiatrisch verzorgingstehuis PVT Salto in gebruik genomen. Het gaat om vijf villa’s met elk vijftien studio’s. Binnenin kregen de bewoners mogelijkheden om hun studio een individuele toets te geven en buitenom werd gezorgd voor veel groen. Belangrijk is ook dat er gekozen is voor zeer duurzame technische oplossingen.

Meer informatie

Nieuws

  • Opgelet, Stelenseweg niet toegankelijk vanuit het centrum richting PVT Salto

    17/08/2021

    Verkeer komende vanuit het centrum wordt omgeleid naar de Pas (volg de omleidingsroute). Zowel personeel als bezoekers kunnen het PVT Salto steeds bereiken via de Ring --> Koning Albertstraat --> Stelenseweg 19.

    Lees verder

Werken bij PVT Salto

Werken bij PVT Salto

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen binnen een woonomgeving u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het PVT Salto beslist iets voor u.

Job & stages