Naar de hoofdinhoud

Homepage

Sfeerbeeld PVT Salto
Bezoek kan enkel op afspraak
Meer info
Aanpak PVT Salto

De aanpak van PVT Salto

PVT Salto biedt een thuis aan mensen met langdurige en meervoudige hulpvragen o.w.v. hun psychiatrische kwetsbaarheid. Het samen werken aan herstel loopt als rode draad doorheen de woonzorg die wij in PVT Salto 1 en PVT Salto 2 bieden aan onze bewoners.

Sfeerbeeld PVT Salto

PVT Salto in beeld

In 2021 zijn op de OPZ-campus aan de Stelenseweg 19 de nieuwe gebouwen van het psychiatrisch verzorgingstehuis PVT Salto in gebruik genomen. Het gaat om vijf woningen met elk vijftien studio’s. Binnenin krijgen de bewoners mogelijkheden om hun studio een individuele toets te geven en buitenom is gezorgd voor veel groen. Omdat de gebouwen bewoond zijn, kunnen ze om privacy-redenen niet bezocht worden, ook niet door kandidaat-bewoners en hun naasten.

Dit filmpje geeft alvast een goed beeld van het leven in PVT Salto.

Nieuws

  • Aanpassingen rond Woonzorgloket

    12/01/2024

    Er zijn enkele aanpassingen rond de werking van het Woonzorgloket en waar mensen terecht kunnen voor infovragen en/of aanmeldingen.

    Lees verder

Werken bij PVT Salto

Werken bij PVT Salto

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen binnen een woonomgeving u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het PVT Salto beslist iets voor u.

Job & stages